Skip to main content

Sfeerbeelden International Malt Whisky Festival Gent (Video)

By 21 March 2015April 1st, 2015Nieuws, Whisky Festival

Kon je er vorige week niet bij zijn op het International Malt Whisky Festival Gent, dan hebben wij voor jou een kleine video montage klaargezet.

Sfeerbeelden International Malt Whisky Festival Gent

International Malt Whisky Festival in Gent

International Malt Whisky Festival in Gent

Vorige week had ik het lumineus idee om mijn video camera mee te sleuren naar het International Malt Whisky Festival Gent. Het idee was om wat sfeerbeelden te schieten.

Het duurde echter niet heel lang voor ik zelf voor de camera stond en een kort gesprek aanging met Eric Vermeire (Whisky Warehouse – Gordon & MacPahil), Jeanne Delaunay (Distillerie Warenghem – Armorik), Mike Janssen (Brouwerij en Stokerij Wildern – Wild Weasel), Guy Lippens (Whisk Guy) en Bart Messiaen (Taste, Whiskyvent & Tasting). Het resultaat van die gesprekken volgt later nog …

Ondertussen kan je toch even nagenieten van de sfeerbeelden. Opmerkingen, suggesties en commentaren zijn welkom … hier … of op de Whisky with Friends Facebook Pagina natuurlijk. Oh … en kijk je niet mobiel, zet dan gerust de kwaliteit even op Full HD.

Ben je trouwens ge├»nteresseerd in een verslag met foto’s? Dan kan je dat nog altijd hier terugvinden.

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.