Skip to main content

Wat is Whisky with Friends

‘Whisky with Friends’ is een blog / website die interessante informatie, nieuwtjes, proefnotities en ook verslagen van evenementen zal brengen uit de Whisky wereld.

Bekijk het een beetje als een familie Whisky liefhebbers die bij een goed glas hun ervaring delen. Een website van  whisky liefhebbers voor whisky liefhebbers.

Naast deze website hebben we ook een Whisky with Friends Facebook pagina en een @WhiskyFriends twitter account. Breng dus zeker een bezoekje, en like / volg de Whisky with Friends Community.

Voor wie is Whisky with Friends

Met deze website hopen we iedereen te bereiken die van Whisky houdt. Dat gaat van de liefhebber die af en toe eens een Whisky proeft, de startende verzamelaar tot hopelijk ook de ambitieuze proevers en de echte kenners.

We hopen in de toekomst dus voor elk van deze groep whisky vrienden een waardevolle bron van nieuws, weetjes en informatie te zijn.

Wat kan je hier vinden?

Het nieuws van verschillende distilleerderijen, de nieuwe releases, tips en truks, kortom alles wat je als Whisky liefhebber zou willen weten.

Of je hier ook proefnotities zal vinden van bekende whisky’s? Misschien, maar verwacht geen gedetailleerde experten cursus Whisky proeven. Een ‘Het smaakt naar verbrande rubber’ is hier dan ook weer niet op zijn plaats, want zeg nu zelf … wie van ons heeft echt al op verbrande rubber gekauwd ? 🙂