Skip to main content

Een gepersonaliseerde fles The Famous Grouse voor vaderdag!

By 21 March 2014Nieuws
The Famous Grouse - Gepersonaliseerd Label

De best verkopende whisky in Schotland, The Famous Grouse, biedt je de mogelijkheid om het label te personaliseren. Op die manier kan je een zelf gekozen naam of boodschap naar keuze op het label laten drukken. Zeg nu zelf … toch een ideaal vaderdagcadeau, niet ?

The Famous Grouse Whisky

The Famous Grouse Fles met Glas

The Famous Grouse Fles met Glas

Nog nooit van The Famous Grouse gehoord? Dan volg je de laatste 30 jaar waarschijnlijk de whisky wereld niet op de voet. The Famous Grous is immers al meer dan 30 jaar de marktleider voor wat betreft whisky verkoop in Schotland. Wereldwijd is The Famous Grouse zelfs de vierde best berokkende blended whisky.

De whisky kwam voor het eerst op de markt in 1896, toen nog onder de naam The Grouse Brand. De whisky werd ontwikkeld door Matthew Gloag. Hij had al jaren een gerenomeerd familiebedrijf in Perth, Schotland. Met zijn familiebedrijf had hij een uitstekende reputatie opgebouwd als groenten- en wijnverkoper.

Op enkele jaren tijd slaagde de familie Gloag erin hun whisky in de markt te zetten als één van de meest kwaliteitsvolle en beroemde blended whiskies van het land. Op een paar jaar tijd werd The Famous Grouse een begrip.

Vandaag de dag wordt deze whisky nog steeds gemaakt onder de allerstrengste kwaliteitsvoorwaarden. The Famous Grouse dankt zijn smaak vooral aan een extra rijpingstijd van 6 maanden na het blenden van de allerbeste single malt whiskies. De rijping van de whisky gebeurt al sinds jaar en dag op in sherryvaten.

Smaak is persoonlijk, je eigen whiskyfles nu ook!

Met nog bijna 3 maanden te gaan, heb je nog ruim tijd om het ideale cadeau voor vaderdag te zoeken. Wil je dit jaar eens iets anders geven dan een paar sokken, een hemd of een das, dan zit je bij The Famous Grouse goed!

The Famous Grouse biedt je immers de mogelijkheid om een fles te voorzien van een gepersonaliseerd label. Laat er de naam van je echtgenoot, vader, grootvader of zelfs een gepersonaliseerd bericht op drukken. Op die manier wordt de ene fles The Famous Grouse wel het pronkstuk in de drankenkast. Of het dus gaat om een vaderdagcadeau, een verjaardagscadeau, een attentie ter gelegenheid van een nieuwe job of een pensioen, een fles van Schotlands beste blended whisky voorzien van een depersonaliseerd label is een ideaal geschenk.

Het bestllen van een fles The Famous Grouse met gepersonaliseerd label kan vanaf midden mei op de website www.thefamousgrouse.be en onze Nederlandse vrienden kunnen dat nu reeds via www.thefamousgrouse.nl

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.