Skip to main content

Whisky Talk met Marc Vandenberghe – The Glenrothes

Op Whisky Live in Spa kon ik Marc Vandenberghe even strikken voor een kort interview. Het resultaat? Een nieuwe Whisky Talk natuurlijk!

Whisky Live Belgium (Spa)

Vorig weekend was het dus zo ver … Whisky Live in Spa. Een volledig weekend in het teken van Whisky. Deze keer wou ik toch eens opnieuw wat video schieten. In plaats van een kort beeldverslag van Whisky Live Belgium zijn het een 7 tal kleine interviews of Whisky Talks geworden. De eerste daarvan was met Marc Vandenberghe aan de stand van The Glenrothes.

Marc Vandenberghe – The Glenrothes

Marc Vandenberghe is de man achter Wijnhandel Sint Antonius in Werken, en een van de mensen achter Bestwhisky.be. Mocht je als whisky liefhebber daar ooit in de buurt zijn, spring zeker even binnen. De naam Wijnhandel Sint Antonius doet immers niet onmiddellijk een whisky belletje rinkelen, maar toch …

Marc Vandenberghe en de collega's van Bestwhisky.be op een event in Diksmuide.

Marc Vandenberghe en de collega’s van Bestwhisky.be op een event in Diksmuide.

Marc Vandenberghe heeft immers een gigantisch groot aanbod aan whisky’s in zijn winkel staan, waaronder een mooi aanbod aan oude bottelingen en speciale flessen.

Marc was ooit ambassadeur voor The Glenrothes in ons land. Niet te verwonderen dus dat we hem aan de stand van The Glenrothes konden terug vinden. Met Marc Vandenberghe hadden we het even over de speciale The Glenrothes 1998 die ook wel de Farewell Dram wordt genoemd. Waarom? Wel, dat hoor je allemaal in deze vierde Whisky Talk!

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.