Skip to main content

Whisky Kalender, een blik achter de schermen

By 21 August 2014August 28th, 2014Nieuws
Whisky Kalender - Maandoverzicht

Er valt we maandelijks / wekelijks en soms dagelijks iets te beleven rond Whisky in België en Nederland. Vaak is het dan ook onhandig om te weten welk whisky festival waneer plaatsvind en welke tasting waar doorgaat. Binnenkort hopen we op Whisky with Friends hier een oplossing voor te bieden.

Waarom een whisky kalender?

Wel, ik merk vaak dat ik leuke of interessante whisky events mis. De reden is dat alle informatie rond die tastings of festivals overal op het internet verspreid is. En geef nu eens toe … hoe jammer is het niet om pakweg de Kilchoman European Tour te missen omdat je de info nooit op het internet vond?

Wat zal je in de whisky kalender kunnen terugvinden

In eerste instantie natuurlijk de whisky tastings, events en festivals waar ik persoonlijk van weet. Zaken die nu al in mijn agenda staan aangevuld met tastings of festivals waarvan we weten dat ze er aan komen.

Natuurlijk kan zo een whisky kalender enkel en alleen werken wanneer zoveel mogelijk events in de Whisky Kalender terecht komen. Om die reden zal ik dan ook jullie hulp goed kunnen gebruiken. Merk je dat een tasting van je persoonlijke whisky club nog niet in de kalender staat, laat het ons dan weten! Stuur ons alle info door en wij zorgen ervoor dat het in de kalender staat.

Hoe zal de Whisky Kalender er uit zien?

We werken aan een aantal mogelijkheden. Zo zal er op de website een mogelijkheid zijn om een echte maand kalender te zien met alle komende whisky evenementen. Daarnaast voorzien we ook een lijst met alle evenementen.

Voor elk evenement voorzien we ook een detail pagina waar je meer info over het evenement kan terugvinden. Niet allen het tijdstip, maar ook informatie met betrekking tot de locatie en de organisator kunnen daar verschijnen.

Op verschillende pagina’s voorzien we ook de mogelijkheid om van hieruit het whisky evenement in uw Google Calendar of iCal te plaatsen. Op die manier hoef je dus geen enkel whisky evenement meer te missen!

Graag voegen we hier even een paar schermafbeeldingen toe. Let wel … de definitieve look van de Whisky Kalender kan in de toekomst wel nog wat wijzigen.

Wanneer komt de Whisky Kalender

Tja, er is nog wel wat werk aan de winkel natuurlijk. Toch hopen we heel snel een eerste versie hiervan online te hebben. Een exacte lancering kunnen we nog niet meegeven. We hopen wel dat alles voor het einde van de maand online staat.

Ondertussen mag je gerust al evenementen doorsturen naar info@whiskywithfriends.be. Wij zorgen er dan wel voor dat alles in onze kalender opgenomen wortd!

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.