Skip to main content

Whisky with Friends op de lokale radio!

By 23 December 2015Informatie, Opinie
Voorbereiden voor een whisky gesprek op de lokale radio!

Of ik niet eens 5 minuten tijd had voor een babbel over whisky, en dat het voor de lokale radio was …

Whisky with Friends op de lokale radio

Het gebeurt niet vaak dat men mij iets vraagt over whisky, of dat ik over whisky spreek. Het gebeurt nog minder vaak dat ik gevraagd wordt om iets over whisky te zeggen op de lokale radio. En toch … vorige week was het dan zo ver …

Ik kreeg de vraag van Filip D’Hulster of ik minuten tijd had voor een kort gesprek over whisky. Het gesprek zou uitgezonden worden op ‘de lokale radio’ en zou pakweg 5 a 10 minuten duren. We spraken een tijdstip af en spraken elkaar via Skye. Er werden wat vragen gesteld en er werd wat gebabbeld en goed en wel 15 minuten later werd er afgerond. Met de opmerking “ik had de indruk dat we hier nog wel een kwartier of een half uur verder konden op ingaan” sloot Filip de opname af. Hij had gelijk …

Het resultaat

Benieuwd naar de inhoud van het gesprek? Wel … je hebt gelukt … Filip heeft de opname van het gesprek ook los op Mixcloud geplaatst zodat jullie het allemaal kunnen beluisteren :

Een full force Whiskey gesprek met Stefaan Lesage – Auteur/Blogger “Whiskey With Friends” by Filip Dhulster on Mixcloud

 

Oh … en ik weet het … 1 keer ging ik de fout in en 1 keer zat ik met de verkeerde naam van een winkel in mijn hoofd. Maar goed, dat gebeurt waneer er live en in 1 take wordt opgenomen. Echt tijd om te corrigeren is er niet en opnieuw beginnen, dat zou er enkel voor gezorgd hebben dat alles minder spontaan was. En dus bleef de fout in het gesprek zitten en kunnen jullie mij er nog jaren op wijzen. De “Zeg, weet je nog uw eerste radio interview …” opmerkingen neem ik er graag bij 🙂

Op welke lokale radio werd/wordt het uitgezonden ?

De “lokale radio”, dat lijkt nogal vaag, ook voor mij. Ik vroeg Filip dus op welke radio het programma zou uitgezonden worden. Hij gaf mij een lijst van lokale radio’s die het gesprek wel zouden opnemen in hun programma. Ja … een lijst begot! Niet 1 lokale radio, niet 5 lokale radio’s, maar meer dan 10 lokale radio’s in het volledige land!

XLMusic, het programma van Filip D'Hulster waarin het gesprek wordt uitgezonden.

XLMusic, het programma van Filip D’Hulster waarin het gesprek wordt uitgezonden.

Het gesprek zou op die radio’s los gedraaid worden en opgenomen worden in het programma XLMusic van Filip D’Hulster. Mooi toch?

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.