Skip to main content

Foto’s Schotse Dagen 2015

By 11 September 2015Evenementen, Informatie
Schotse Dagen 2015

Bon … na een weekje ongelofelijke drukte in Berlijn, heb ik toch even de tijd gevonden om wat foto’s online te gooien van de Schotse Dagen 2015.

Schotse Dagen 2015

Voor zij die nog niet weten wat de Schotse Dagen zijn … het is een tweejaarlijks schots weekend aan het Kasteel van Ooidonk. Het gebeuren staat volledig in het teken van Schotland, met Schotse zang, dans, muziek, cultuur en natuurlijk ook whisky. Dat alles dus volledig voor het goede doel!

Foto’s Schotse Dagen

Ondertussen is het ook al een traditie geworden dat ik tijdens de Schotse Dagen met het fototoestel en de camera richting Schotse Dagen trek. Dit jaar had ik echter een ietwat dubbele agenda en zijn het dus een pak minder foto’s geworden dan de vorige editie. Maar niet gevreesd … er zijn er toch nog genoeg hoor.

Alle foto’s van de Schotse Dagen gooien we straks trouwens ook nog eens op onze Facebook Pagina. Op die manier kan je ze nog lustig delen en jezelf daggen waar nog. Het is nog even wachten op een video montage, maar ondertussen kan je al eens de foto’s bekijken natuurlijk!

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.