Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Whiskydiner at Salt’n Pepper te Zelzate

6 March 2015 @ 18:30 - 22:30

€65

op 6 maart organiseert Salt’n Pepper een whiskymenu in samenwerking met The Whiskyhouse (Affligem) reserveren is gewenst en wordt bevestigd na het betalen van 25€ (overschrijven mag ook op het rekeningnr BE67737031442187) reserveren op het telefoonnr 09/330.05.88

het uur van aanvang kan je zelf bepalen tussen 18u30 en 21u ( te vermelden bij reservatie) uitleg omtrent de whiskys word gegeven door Geert De Bolle en Alex Oger

de whiskymenu
wachtbordje – Old Rhosdu 5yo
Southern Highland single malt , distillery bottling

Warm visbordje met kruidensausje – Old Pulteney noss head nas Northern Highland single malt , distillery bottling

Cock-a-Leeckie soep -Thamdu 10yo
Speyside single malt , distillery bottling

Eendeborstfilet met honingportosausje met zijn gezelschap -Benromach Chateau Cissac wood finish
vintage 2006 botled 2014
Speyside single malt , distillery bottling

Chocoladefantasie met framboos -Caol Ila
Islay single malt , vintage 2001 Connoiseurs Choice
Gordon & MacPhail Whisky

prijs van het menu met whiskys is 65€ (zonder 43€ )

Update

VOLZET

Details

Date:
6 March 2015
Time:
18:30 - 22:30
Cost:
€65
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

The Whisky House
Email:
https://www.facebook.com/events/887976844559210
Website:
http://www.thewhiskyhouse.com

Venue

Salt ‘n Peper
Suikerkaai 1
Zelzate, 9060 Belgium
+ Google Map
Website:
http://www.saltnpepper-zelzate.be