Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Whisky on a Sunday

7 December 2014 @ 14:00 - 19:00

Whisky on a Sunday 2014

“Whisky on a Sunday” is ‘n klein whiskyfestival met en door, zoals u wil, de “Genste whiskyscene”.

Met De Karper als uitvalsbasis trachten we zondag 07-12 voor de 2de maal elke whiskyliefhebber een heerlijke zondagnamiddag te bezorgen tijdens “Whisky on a Sunday”! Niet alleen staat er whisky op het programma, ook gin, rum, en exquise hapjes passeren de revue!

Blended en single malt whisky maar niet in het minst ook enkele gelimiteerde onafhankelijke single cask bottelingen worden u aangeboden door o.a Whisky Import BELUX. Bij 180whiskys.be kan u dan weer terecht voor whisky uit India (Amruth) en uit ons eigenste landje (Gouden Carolus). The Bonding Dram zorgt daarnaast tevens voor het exotische rum en gin kantje. Taste! verblijdt u dan weer met enkele heerlijke hapjes, al dan niet gecombineerd met whisky.

Allerbeste whiskyliefhebber, even onder ons, mocht u wederhelft tegen dan al aan het Kerst shoppen zijn geslagen hebt u deze keer helemaal geen uitvlucht om uw partner te volgen naar Gent. Uw levenspartner duikt dan de binnenstad in en zorgt voor de cadeautjes onder de Kerstboom, u komt naar De Karper waar we plechtig beloven de gehele middag zorg voor u te dragen!

U ziet het “Whisky on a Sunday” heeft werkelijk aan alles gedacht!
Tot zondag, tot “Whisky on a Sunday”!

Details

Date:
7 December 2014
Time:
14:00 - 19:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1530627350529090

Venue

De Karper
Kortrijksesteenweg 2
Gent, 9000 Belgium
+ Google Map