Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maltlovers invite: Chris Lauriers!

24 November 2017 @ 20:00 - 22:30

Als je Chris Lauriers nog niet kent, wordt het dringend tijd.

Moest Roald Dahl zijn boeken niet lang geleden geschreven hebben, hij zou zijn GVR hebben geïnspireerd op Chris. De vriendelijkste reus uit de whiskywereld is intussen een begrip geworden. Je vindt hem bijna elke dag wel ergens te lande, met vuur vertellend over zijn grote passie. Op festivals is hij een graag geziene gast, zowel achter de tafel als in het publiek.

Chris heeft een grote passie voor whisky, en slaagt er ook nog eens in om die passie met enthousiasme over te brengen. Daarenboven heeft hij ook een uitgelezen smaak en een van de meest geoefende smaakpaletten van Vlaanderen.

Chris selecteerde voor deze tasting bij Maltlovers 6 favorieten uit zijn eigen collectie. Zoals steeds houden we de line-up nog even geheim tot de avond zelf, maar als je Chris een beetje kent (en de foto hierboven goed bekijkt), dan kan je alvast 1 distilleerderij met zekerheid verwachten!

Tot dan!

In 2017 geven we verder nog 2 tastings (21/10 en 9/12) – die data en thema’s vind je intussen op onze site http://www.maltlovers.be: save the dates!!!

De line-up:
6 favorieten van Chris – Maltlovers zorgen voor een gepast aperitief, en ook zoals steeds: hoe meer deelnemers, hoe meer budget daarvoor 😉

De locatie:
Zurenborger, Dageraadplaats, Antwerpen. Start om 20.00u

Inschrijven
Deelnemen kost 35 euro. Mailtje naar jeroen@meug.be om mee te doen.

DUODEAL: wil je ook de tasting op 21/10 met Gunter Vaes meedoen, dan betaal je 65 euro voor de twee avonden!

(Als je al ingeschreven was voor beide tastings, dan zorgen we voor een extra dram in plaats van deze korting, je zal niet teleurgesteld zijn!)

Details

Date:
24 November 2017
Time:
20:00 - 22:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1163198597115439

Organizer

Meug

Venue

De Zurenborger
Dageraadplaats 4
Antwerp, 2018 Belgium
+ Google Map