Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Glasbakkenfestival met BBQ

25 June 2016 @ 16:00 - 22:00

Het is bijna weer tijd voor onze jaarlijkse bbq gecombineerd met het nogmaals genieten van wat er zo de afgelopen proeverijen de revu is gepasseerd (oftewel het glasbakkenfestival). We hebben van de meeste flessen nog een aardig bodempje staan.

De datum daarvoor is vastgesteld op 25 juni. Aanvang om 16.00 uur. De BBQ zal bestaan uit vlees (duh), stokbrood, friet en salade en zal aanvangen tussen 18.00 en 18.30. De zon is ook besteld en wij hopen dat deze zich van de goede kant laat zien.

Er is wel een wijziging ten opzichte van vorig jaar. Om het iets meer te organiseren en de club wat meer stabiliteit te bieden, is er voor gekozen om dit jaar met muntjes te werken.

Iedere aanwezige krijgt 7 muntjes (volwaardige proeverij) die ingeruild kunnen worden voor een glas whisky uit de clubvoorraad. Om te voorkomen dat mensen misgrijpen bij de favoriete (lees exclusieve) whisky’s worden (in ieder geval in het middagdeel) de drams ingeschonken door het bestuur. Indien de uitgereikte muntjes op zijn is een volgende dram te verkrijgen voor het symbolische bedrag van 1 euro. De inkomsten vloeien natuurlijk terug in de clubkas.

Het belangrijkste blijft het plezier, maar er geldt ook een verantwoordelijk om aanwezigen niet te veel te laten drinken.

De kosten hebben we in samenspraak met Stayokay gelijk weten te houden aan voorgaande jaren. Voor leden bedragen de kosten voor een zeer gezellige middag/avond 25 euro. Niet leden zijn van harte welkom en betalen hiervoor 30 euro.
Hiervoor ontvang je dus en de BBQ en een volledige whiskytasting voor!!

Voor gasten van verder weg is er de mogelijkheid om te overnachten bij Stayokay.

Opgeven voor de BBQ kan tot 18 juni (in verband met het regelen van de bestelling en de planning van Stayokay. De BBQ gaat door bij tenminste 10 aanmeldingen vanuit de leden.

Details

Date:
25 June 2016
Time:
16:00 - 22:00

Organizer

Whiskyclub Bergen op Zoom
View Organizer Website

Venue

Stayokay Bergen Op Zoom
Boslustweg 1
Bergen op Zoom, 4624 RB Netherlands
Phone:
0164233261