Skip to main content

10.000 ste bezoeker bij Teeling Whiskey Distillery

By 10 September 2015Nieuws
10.000 ste bezoeker bij Teeling Whiskey Company

10.000 ste bezoeker bij Teeling Whiskey Distillery

Het bezoekerscentrum werd officieel geopend eerder dit jaar in Juni. En toch mocht de Teeling Whiskey Distillery ondertussen al de 10.000 ste bezoeker ontvangen!

Teeling Whiskey Distillery bezoekerscentrum

Het bezoekerscentrum van de Teeling Whiskey Distillery werd eerder dit jaar in Juni geopend. Ondertussen is het wel al uitgebloeid tot een van de must-see attracties voor toeristen en whiskey liefhebbers van over de hele wereld.

Om dat grote succes wat in de bloemetjes te zetten, kreeg op 5 september de 10.000 ste bezoeker een fles Single Malt Irish Whiskey cadeau van de Teeling broers Jack en Stephen. De 10.000 ste bezoeker was Robert Kennedy uit Ocean County, New Jersey.

Om alles nog wat gedenkwaardiger te maken, mocht Robert de fles zelf rechtstreeks van het vat afvullen. Het geheel kreeg ook nog een persoonlijke toets toen Robert zijn handtekening op het label plaatste. Robert gaf daarop volgend commentaar:

“Ik ben blij de 10.000 bezoeker van de Teeling whisky distilleerderij te zijn geweest. Ik had van vrienden al zo veel over deze prachtige whisky ervaring gehoord, nu heb ik een geweldig cadeau on naar huis mee te nemen die een fantastische herinnering en reis fris in het geheugen zal houden. De gidsen zijn geweldig in het vertellen van het verhaal van de familie Teeling en de traditie van het distilleren van whisky in Ierland. Mijn bezoek hier liet mij echt de cultuur van Ierland persoonlijk ervaren. ”

Jack Teeling, oprichter en managing director van de Teeling Whiskey Company zei: “Dit is een fantastische mijlpaal voor de distilleerderij en we zijn verheugd om dit groot aantal bezoekers te bereiken na pas 3 maand! We zijn enorm trots om de voorhoede te zijn van de steeds groeiende beweging van ambachtelijke distilleerderijen en zullen onze bezoekers blijven voorzien van onvergetelijke ervaringen met onze deskundig geleide rondleidingen op de Teeling Whiskey Distillery”.

Teeling Whiskey Tours

De Teeling Whiskey Distillery biedt een waaier aan volledig begeleide bezoeken in Dublin’s enige operationele distileerderij. Als bezoeker heb je de keuze uit verschillende begeleide bezoeken zoals de Teeling Small Batch & Seasonal Whiskey Cocktail tasting (€14), de Teeling Trinity Tasting (€20) en de Teeling Single Malt tasting (€30).

In het winkeltje kan je nu trouwens ook je eigen exclusieve fles Single Malt afvullen. De “Fill Your Own” opties gaan mooi samen met de andere unieke Teeling Whiskey Merchandising.

Bron: Teeling Whiskey Company

Stefaan Lesage

Software Developer / geek / blogger / (amateur)fotograaf / podcaster (Tech45) / Sci-Fi & fantasy lover en natuurlijk Whisky liefhebber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.